SLIJTLAGEN

Bij Hompert-Renes B.V. kunt u terecht voor het aanbrengen van nieuwe slijtlagen. Zo kunnen wij een slijtlaag realiseren voor onder andere parkeerdekken, bruggen en fiets- en wandelpaden. Wij bieden voornamelijk slijtlagen aan in de vorm van een gietvloer. Dat betekent dat wij een sterke, strakke en glanzende vloer kunnen realiseren die geschikt is voor een uiterst zware belasting. Vandaar dat deze slijtlaag zeer geschikt is voor industrieel gebruik en in de wegenbouw.

Uitermate duurzaam

Wanneer u een slijtlaag laat aanleggen door onze specialisten, bent u verzekerd van een duurzaam product met een hoge slijtvastheid, dat uitermate eenvoudig en grondig te reinigen is. Bovendien is een dergelijk vloeroppervlak veiligheidsverhogend en stoot- en slagvast. Het grootste voordeel van deze vloerbewerking is, dat het een zeer lange tijd de kwaliteit houdt en enorm lang mee gaat. Dit komt doordat wij hiervoor gebruik maken van hoogwaardige producten en materialen.

Een glanzend uiterlijk

Een gietvloer is bij ons verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en heeft een glanzend uiterlijk, dat ontstaat zonder een aparte afwerklaag toe te voegen. Doordat deze vloeroppervlakten doorgaans bestaan uit slechts één laag, is dit vloertype razendsnel door onze experts te realiseren. Voor een goede en vlakke vloer, kunt u daarom het best gebruik maken van een gietvloer. Echter vereist dit uiteraard wel een vlakke ondergrond, dat desgewenst eveneens door ons verzorgd kan worden.

Meer weten?

Voor een hoogwaardige vloer tegen een scherpe prijs, kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Wij zijn in staat om voor u een gietvloer te realiseren waar u lang plezier van zult hebben. Overigens kunnen wij dit type vloer in verschillende omstandigheden toepassen, waardoor u aan ons personeel, ongetwijfeld de juiste mensen heeft. Bekijk ook eens de informatie op de website van één van onze leveranciers om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Ga hiervoor naar www.him.nl. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van slijtlagen en andere vloeroppervlakten. Wij helpen u graag verder en geven u met plezier meer informatie.

Hompert-Renes

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio

Write a Reply or Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.