BETONREPARATIE

Betonschade wordt vaak veroorzaakt door fouten tijdens het ontwerp of de uitvoering. Hoewel beton onaantastbaar lijkt ligt daar de zwakke plek.

Beton als zichtbaar constructieonderdeel is niet meer weg te denken, beschadigd beton ontsiert vaak gebouwen. Hompert-Renes kan u adviseren en passende oplossing aanbieden.

Repareren van betonschade’s

Injecteren

Eventuele scheuren en lekkages in beton repareren d.m.v. injecteren met behulp van:EP-Injectiehars -Pur injectiehars – Pur injectieschuimharsen – polyurethaanharsen. -Kelder en beton afdichtingen.

Betonbescherming
Bescherming van beton gebeurt bijvoorbeeld doormiddel van coatings. Dit kan preventief gebeuren, vooraleer er eventuele schade optreedt, ofwel nadien de herstellingen minder zichtbaar te maken en om de niet herstelde zones te beschermen.

Hydrofoberen

Vocht en regenbescherming , hydrofobering ,is voor gevels van eminent belang, hydrofoberende impregneringen zijn geschikt voor baksteenmetselwerk, kalkzandsteen, natuursteen, stucwerk of beton. Hompert-renes kan verschillende aanpakken aan , in goed overleg en met de juiste prijs /kwaliteit verhouding.

Wilt u meer weten over betonreparatie, of heeft u andere vragen dan kunt u contact opnemen met onze vestiging in IJsselstein tel 030-6063764

Beton en staal conserveren

Staalconstructie staan veelal bloot aan milieu en weersinvloeden.
Ons pakket aan werkzaamheden zijn:

  • Ontroesten stalen ondergrond, zowel handmatig als d.m.v. gritstralen
  • Verwijderen van bestaande verflagen
  • Aanbrengen coatingsystemen op staal

Het imago van deze werkzaamheden is geheel anders dan dat het ambachtelijke schilderwerk. Het is juist dat Hompert-Renes staal conserveer met oog het detail en daarbij de milieu- en veiligheidseisen niet over het hoofd zien. Behandelen van alle stalen oppervlakken van bruggen, schepen, tanks, transportleidingen, pompen, hekwerken, damwanden.

Betonconservering

Een preventief middel om betonoppervlakken te beschermen tegen milieu-invloeden, vorst en ‘dooizout’ schades. Uit esthetische overwegingen wordt hierbij gekozen voor en verfsysteem met mineraalverf of een epoxycoating. Een adequate beschermende coating kan leiden toe een 10 jarige waarborg op uitgevoerd beton en staal herstelling.

Bekijk meer informatie over beton reinigen en betonrenovatie.

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio

Write a Reply or Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.