HOGEDRUKREINIGING REINIGT ALLES IN WOERDEN

Wilt u een object, gevel, pand of kunstwerk in Woerden professioneel laten reinigen? Kies dan voor de hogedrukreiniging van Hompert-Renes B.V. Wij kunnen allerlei oppervlakken tot in detail schoonkrijgen. Zo zijn wij uw ideale partner voor een gevelreiniging, maar ook voor specialistische reiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Denk dan aan bijvoorbeeld graffiti verwijderen. Lees verder of vraag meteen een vrijblijvende offerte vanuit Woerden aan voor uw opdracht.

Drie redenen voor onze specialistische reiniging

Hompert-Renes B.V. hanteert ten minste drie kenmerken waarin wij ons onderscheiden van andere aanbieders in reiniging. Zo hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring. Dit maakt ons een bewezen en betrouwbare partner. Ook zijn wij al tien jaar voorzien van een ISO- en VCA-certificatie. Ook dit draagt enorm bij aan onze sterke positie in de markt. Tot slot vormen wij de professionele partner voor diverse grote projecten. Zo worden wij veelvuldig benaderd door onder andere gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Wij zijn erg benieuwd welke klus u heeft klaarliggen in Woerden. Neem contact met ons op als u bijvoorbeeld een gevel te reinigen heeft.

Onze gevelreiniging van begin tot eind

Als wij uw gevel mogen reinigen in Woerden, dan beginnen onze specialisten met een grondige inspectie. Vervolgens gaan wij met precies de juiste reinigingsmiddelen en -materialen aan de slag. Na onze gevelreiniging ziet uw gevel er weer optimaal uit. Nou houdt daar het mooie resultaat van ons werk nog niet op. Omdat wij tijdens het gevel reinigen een schade- en vuilwerende coating aanbrengen op uw gevel, is deze danig in kwaliteit verbeterd na onze dienst. Dit verlengt de levensduur van uw gevel enorm. Hierdoor hoeft u nog lang niet na te denken over een eventuele gevelrenovatie. Dat scheelt u weer vele kosten!

Graffiti verwijderen wij met onze hogedruktrailer

Als de vakmensen van Hompert-Renes B.V. graffiti mogen verwijderen, dan gebruiken wij hiervoor onze Steamplus hogedruktrailer. Omdat deze machine een watertemperatuur van +100 C° kan bereiken, is deze uitermate geschikt voor specialistische reiniging. Bovendien is deze vorm van hogedrukreiniging zeer efficiënt en milieuvriendelijk. Mogen wij uw gevel in Woerden reinigen met onze Steamplus hogedruktrailer? Of wilt u dat wij hardnekkige graffiti verwijderen met deze machine? Laat het ons weten!

Hogedrukreiniging biedt in Woerden de uitkomst

Bent u vanuit Woerden op zoek bent naar een professionele vakman in reiniging? Maak dan kennis met Hompert-Renes B.V. Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-6063764. Of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Dan nemen wij contact met u op om u meer te vertellen over ons aanbod aan diensten in Woerden.

Woerden

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio