MOGEN WIJ UW GEVEL REINIGEN IN VEENENDAAL?

Wilt u uw gevel in Veenendaal laten reinigen met een grondige hogedrukreiniging? Laat dit dan verzorgen door Hompert-Renes B.V. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé specialist in specialistische reiniging en gevelreiniging. Onder onze specialistische reiniging valt bijvoorbeeld hardnekkige graffiti verwijderen. Welke klus we ook uitvoeren, we gebruiken hiervoor de beste materialen en de nieuwste technieken. Bekijk snel welke diensten wij zoal aanbieden. Of vul direct geheel vrijblijvend ons online contactformulier in vanuit Veenendaal.

Hierom kiest u voor onze specialistische reiniging

Wist u al dat Hompert-Renes B.V. allerhande oppervlakken reinigt met behulp van professionele, efficiënte en milieuvriendelijke hogedrukreiniging? Naast deze bewuste vorm van bedrijfsvoering, zijn wij ook al meer dan 10 jaar ISO- en VCA-gecertificeerd. Vanwege onze veelzijdige aanpak, kunnen wij elke opdracht aannemen. Zo hebben wij ons al de gewaardeerde partner gemaakt van vele gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Neem contact met ons op om door te geven welke klus u in Veenendaal voor ons heeft klaarliggen.

Dit geniet u na onze gevelreiniging

Na onze gevelreiniging geniet u in Veenendaal van diverse voordelen. Ten eerste is uw pand of object weer prima toonbaar voor uw bezoek en relaties. Een tweede voordeel nadat wij uw gevel hebben mogen reinigen, is dat de kwaliteit van uw gevel danig is verbeterd tijdens onze klus. Uw gevel is daardoor weer voor jaren verzekerd tegen schade en vuil. Een laatste voordeel voor u is van financiële aard. Immers, omdat wij uw gevel hebben mogen reinigen, kunt u die eventuele gevelrenovatie nog wel een paar jaartjes uitstellen!

Wij komen graffiti verwijderen met topapparatuur

Hompert-Renes B.V. kan alle graffiti verwijderen. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste en beste apparatuur. Wilt u ook onze diensten in hogedrukreiniging inschakelen? Dan komen wij graag bij u langs in Veenendaal met de Steamplus hogedruktrailer. Deze machine kan een watertemperatuur van maar liefst +100 C° bereiken. Laat ons weten waarvoor wij onze Steamplus hogedruktrailer voor in mogen zetten. Mogen onze vakmensen uw gevel reinigen? Wilt u dat wij ontsierende graffiti komen verwijderen? Neem contact met ons op en wij staan voor u klaar!

Haal hoog rendement uit onze hogedrukreiniging in Veenendaal

Wilt u uw pand of object in Veenendaal laten reinigen? Tegen een betaalbare prijs? Met behoud van het oppervlak? En een verhoging in kwaliteit? Kies dan voor Hompert-Renes B.V. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Of maak een afspraak via telefoonnummer 030-6063764. Laat ons weten welke klus wij voor u in Veenendaal op mogen pakken.

betonspuiten (57)

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio