LAAT ONS UW GEVEL REINIGEN IN IJSSELSTEIN

Kampt u in IJsselstein met een gevel die naarstig behoefte heeft aan een grondige hogedrukreiniging? Maak dan een afspraak met Hompert-Renes B.V. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé specialist in gevelreiniging en specialistische reiniging. Zo kunt u ook prima bij ons terecht als u een vakman zoekt die lelijke graffiti mag komen verwijderen. Onze experts gebruiken voor elke klus de beste materialen en de nieuwste technieken. Lees verder om ons aanbod aan diensten te ontdekken. Of vraag direct vanuit IJsselstein een vrijblijvende offerte aan.

Informatie over onze specialistische reiniging

Hompert-Renes B.V. reinigt allerhande oppervlakken met behulp van professionele, efficiënte en milieuvriendelijke hogedrukreiniging. Maar dat is niet het enige dat ons onderscheidt van andere bedrijven. Zo zijn wij al meer dan 10 jaar ISO- en VCA-gecertificeerd. En wij kunnen elke opdracht aannemen. Zo zijn wij de gewaardeerde partner van vele gemeenten, waterschappen, RWS, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Laat ons weten welke klus u in IJsselstein voor ons heeft klaarliggen.

De positieve gevolgen van onze gevelreiniging

Natuurlijk zorgt onze gevelreiniging er in IJsselstein voor dat uw pand of object weer prima toonbaar is voor uw bezoek, klanten en relaties. Maar dat is nog niet alles. Zo geniet u nog van vele extra positieve gevolgen nadat wij uw gevel hebben mogen reinigen. Tijdens onze behandeling verbeteren wij namelijk de kwaliteit van uw gevel enorm. Hierdoor bent u weer voor jarenlang verzekerd tegen schade en vuil. Daarnaast biedt het u financieel voordeel op als wij uw gevel reinigen. U kunt die eventuele gevelrenovatie namelijk nog wel een paar jaartjes uitstellen!

Graffiti verwijderen met de beste apparatuur

Hompert-Renes B.V. komt graag ontsierende graffiti verwijderen met behulp van de nieuwste en beste apparatuur. Mogen wij bij u langskomen voor een grondige hogedrukreiniging? Dan gebruiken wij hiervoor de Steamplus hogedruktrailer. Deze machine is uitermate geschikt voor specialistische reiniging, omdat hij een watertemperatuur van +100 C° kan bereiken. Geef aan ons door waar u onze Steamplus hogedruktrailer voor in wilt zetten in IJsselstein. Wilt u dat onze vakmensen uw gevel reinigen? Of benadert u ons omdat we graffiti mogen verwijderen? Laat het ons vandaag nog weten!

Los uw probleem in IJsselstein op met hogedrukreiniging

Heeft u in IJsselstein behoefte aan een ervaren en veelzijdige vakman in reiniging? Neem dan contact op met Hompert-Renes B.V. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen via ons online contactformulier. Bellen mag naar telefoonnummer 030-6063764. Wij horen graag welke klus wij voor u in IJsselstein op mogen pakken.

Gevel reinigen in IJsselstein

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio